Kombineret transport, barrierer og muligheder. - Raun, Hans (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1994)
Beskrivelse af hvilke forudsætninger der skal opfyldes af transportkøber/jernbanerne for at kunne anvende kombineret bil-/banetransport. Beskrivelse af organisationsstrukturen/situationen for den kombinerede bil/bane transport i Europa.