EDB-visualiseringer anvendt i VVM indenfor vejsektoren - Bendsen, Morten; Brønchenburg, Søren (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1994)
I paperet beskrives mulighederne for at anvende edb-visualiseringer (3-D visualiseringer) indenfor planlægnings- og projekteringsprocessen i vejsektoren. Der fokuseres specielt på de muligheder, der ligger for at anvende visualiseringer i VVM-redegørelser for større vejanlæg i det åbne land. I forlægelse heraf er 3-D visualiseringsmetoden afprøvet på et konkret vejprojekt, der er motorvejsføringen over Jyske Ås på den kommende motorvej mellem Nørresundby og Frederikshavn. Visualiseringerne, der er vist i dette paper, er fra denne projektlokalitet og udarbejdet i forbindelse med projektet.