Fartkampagner: Arbejdet i amterne, med eksempler fra Sønderjylland - Johnsen, Bent (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1994)
I august/september 1991 og 92 gennemførte Færdselssikkerhedsrådet for Sønderjyllands Amt fartkampagner for at få bilisterne til at sætte farten ned på bystrækninger, hvor der var en fartbegrænsning på 50 km pr. time. Kampagnen havde effekt: Andel af lovlydige bilister steg under kampagnerne fra ca. 40 % til ca. 55 %. Antallet af personskader faldt også.