Konjunkturbarometer for vognmandserhvervet - Holm, Ove (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1995)
Konjunkturbarometeret for vognmandserhvervet er en kortsigtet temperaturføler, der afdækker erhvervets forventninger til det nærmest følgende kvartal med hensyn til udviklingen i godsmængder, transportpriser, omsætning, beskæftigelse, økonomisk resultat og køretøjsbestand. Endvidere afdækker barometeret den tilsvarende udvikling i det forudgående kvartal.