Transport og miljø: - med fokus på forandringer - Jensen, Mette (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1995)
Projektet ALTRANS - Miljø- og mobilitetskrav til ALternative TRANSportsystemer - indeholder to delprogrammer. Formålet med det 1. delprogram er at beskrive de krav et moderne samfund må stille til høj tilgængelighed og mobilitet samt effektiv og miljøforsvarlig trafikafvikling. En analyse af befolkningens transportadfærd og -behov vil danne baggrund for en beskrivelse af et alternativt transportsystem, som skal tilgodese alle befolkningsgruppers behov for transport samtidig med, at det skal være miljømæssigt forsvarligt.