Sammenfatning af projektet "Benchmarking af havne" - Ladefoged, Torben (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1996)
Projektet “Benchmarking af havne - analyse af mulighederne for effektivisering af havnenes rolle i transportarbejdet” er gennemført for Transportrådet af en projektgruppe bestående af PLS Consult A/S, LGC-Consult ApS, Kollberg & Co. samt RAMBØLL, med PLS Consult som projektleder. Projektet har været fulgt af en gruppe med repræsentanter fra Transportrådet, Trafikministeriet, Sammenslutningen af danske havne, Danmarks Rederiforening, Rederiforeningen af 1895, Specialarbejderforbundet i Danmark, Miljøstyrelsen samt havnene i København, Århus og Aalborg.