Udvikling og praktisk anvendelse af kapacitetsmodel for jernbaner - Filges, Dorte; Nielsen, Mogens; Kaas, Anders Hunæus (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1996)
I den nærmeste fremtid forventes det, at der skal udføres store infrastrukturprojekter på de danske jernbaner. For at være bedst muligt rustet til denne opgave har Trafikministeriet og DSB iværksat et projekt, der har til formål at udvikle et simuleringsværktøj, som kan bestemme kapaciteten på det nuværende og fremtidige jernbanenet i Danmark I dette paper beskrives opbygningen af EDB-programmet, brugerfladen, samt hvilke resultater det er muligt at beregne.