Fra teknisk disharmoni til en europæisk standard - herunder interoperabilitet i højhastighedsnettet - Frøsig, Poul (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1996)
I forbindelse med udviklingen af et nyt standardiseret togkontrolsystem er der igangsat mange aktiviteter. I slutningen af marts d.å. fik deltagerne (over 300 fagfolk) i et seminar i Oudenbosch et overblik over de opnåede resultater og den fremtidige procedure ved etablering af projekter. Dette indlæg vil vise, at projektet idag står ved vendepunktet mellem systemspecifikations- og implementeringsfasen af systemet på forskellige teststrækninger.