Efterspørgselsstyret trafik i mellemstore byer - Vilhof, Preben (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1996)
I mellemstore provinsbyer har bybusserne haft et vigende passagertal gennem 1980’erne. Derfor ses i disse byer forskellige forsøg med at indføre efterspørgselsstyret trafik. I notatet beskrives et forsøg i Holstebro, hvor Taxa varetager bybussernes aftenbetjening og et forslag til forsøg i Grenaa - Kaldebus - hvor mindre vogne betjener passagererne mellem byens stoppesteder efter forudgående opkald.