Vejdirektoratets strategi for smukke veje - Møller, Ib (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1996)
Vejdirektoratet vedtog i 1995 en ’Strategi for smukke veje’. Indlægget redegør for hovedpunkter i denne strategi og for en række initiativer, der er sat i gang som fx: - inddragelse af borgere i planlægningsfasen - uddannelse og efteruddannelse - ombygning af exist hovedlandevej sammen med aflastende motorvej - sikring af den æstetiske kvalitet på eks. veje - konkurrence om nyt vejudstyr mm - Nordisk Seminar 26.-27.september i København.