Erfaringer med trafikpolitiske virkemidler - Larsen, Flemming; Kayser, Annette (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1996)
Internationale og danske erfaringer med mulighederne for at påvirke persontrafikken i by-er er gennem en årrække blevet indsamlet og systematiseret i en database. Denne database er nu med økonomisk støtte fra Transportrådet blevet udvidet og yderligere systematiseret, og den danner baggrund for udarbejdelsen af et virkemiddelkatalog med status over den pr. 1.7.1996 indsamlede viden. I dette paper gennemgås baggrund og metode for udarbejdelse af databasen, der gives en systematisk oversigt over virkemidlerne og opbygningen af virkemiddelkataloget beskrives.