Værktøjer til opgradering af vognmænds effektivitet - Pettersson, Frank (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1997)
I dette projekt under Erhvervsfremme Styrelsens ordning Viden og Kvalitet er der fokuseret på de små og mellemstore vognmænds konkurrencesituation. Projektet har til formål at forbedre danske vognmænds produktivitet gennem en række tiltag inden for strategisk planlægning, kvalitetsstyring og forøgelse af viden/kompetance indenfor de nævnte områder hos disse små virksomheder. I dette paper præsenteres værktøjerne samt basis for udviklingen af værktøjerne der er foretaget af DV, revisor Christian Lemche og DTI Emballage & Transport.