Transportpraksis i dansk industri: - Resultater fra en landsomfattende spørreskjemaundersøkelse i 1966 - Bjørnland, Dag (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1997)
I forskningsprogrammet Produktionssystem, transport og bæredygtig mobilitet (PROTEUS) ved Institut for Logistik og Transport på Handelshøjskolen i København er gjennomført en landsomfattende spørreskjemaundersøkelse i 1996 om indsutrivirksomhetenes logistikk- og transportpraksis. Undersøkelsen skulle også dekke regionale forhold i Trekantområdet (trekanten som avgrenses av byene Kolding, Vejle og Fredericia i Østjylland) I dette paper redegjøres for erfaringen med transportdelen i spørreskjemaundersøkelsen.