Miljøstyring og transport - Løvholt, Thomas (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1997)
Projektets formål er at hjælpe virksomheder med at inddrage transportaktiviteter i deres miljøstyring. Med projektet udarbejdes en håndbog, der i et let tilgængeligt sprogt giver virksomheder de nødvendige metoder og værktøjer til arbejdet. Dette notat giver en introduktion til begrebet miljøstyring og beskriver med udgangspunkt i håndbogen, hvordan virksomhederne kan gennemføre miljøstyring af transport. Projektet er støttet af Miljøstyrelsen og Erhvervsfremme Styrelsen og løber over to faser. Med færdiggørelsen af en foreløbig udgave af håndbogen er første fase netop afsluttet. I anden fase skal håndbogen afprøves på udvalgte casevirksomheder og tilrettes på baggrund af erfaringerne herfra. Projektet forventes afsluttes i slutningen af 1998.