Framtidens Materiel och trafikering – hur kan persontrafikens lönsamhet förbättras - Nelldal, Bo-Lennart (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1997)
Sammanfatting av Järnvägsgruppens publikation 9702 ”Effektiva tågsystem för framtida persontrafik”