Transportens rolle i hverdagens komplekse organisering : - teoretiske og metodiske overvejelser - Godskesen, Mirjam (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1997)
Projektets overordnede problemstilling er at analysere sammenhænge mellem transport og hverdagsliv for derved at belyse muligheder og barrierer for at fremme en mere bæredygtig udvikling på transportområdet. Her behandles en delproblemstilling indenfor projektet: der opbygges en begrebsramme for at kunne analysere transportsituationer og transporthandlinger som en integreret del af hverdagslivet. Det empiriske materiale, hvor eksemplerne er hentet fra, er tre pilotinterview foretaget i efteråret 1996.