Planlovens nye detailhandelsbestemmelser : - mål og midler - muligheder og umuligheder - Sørensen, Michael Tophøj (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1998)
Danmark fik med vedtagelsen af Lov om ændring af lov om planlægning (detailhandel m.v.) i maj 1997 en planlov med en række nye bestemmelser om detailhandelsplanlægning og -regulering. Planlovens nye detailhandelsbestemmelser har således netop i disse dage ét års jubilæum. I den anledning kommer denne artikel med en vurdering af loven - herunder dens muligheder og begrænsninger.