Andelsbiler (carsharing) og samkørsel (carpooling - ridesharing) i landdistrikter i Nordvestjylland. - Andersen, Helle; Jacobsen, Søren (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1998)
I perioden maj - december 1997 er gennemført spørgeskemaundersøgelse af potentiale i at organisere to nye transportløsninger i den nordvestligste del af Ringkøbing amt. Andelsbiler tilbyder en ny valgmulighed i fritidstransport, og organiseret samkørsel retter sig mod pendling mellem hjem og arbejdsplads. Der undersøges overflytningspotentiale og brugernes ønsker til den praktiske organisation. I 1998 er realiseringen af de nye transporttilbud påbegyndt.