Transport af farligt gods - Jørgensen, N. O.; Grevy, Bo (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1998)
Formålet med projektet er at belyse risiko og konsekvenser ved vej- og jernbanetransport af farligt gods. Til denne brug er der udviklet modeller for uheldsfrekvenser , udslipssandsynligheder og konsekvenser for mennesker og miljø. De enkelte modeller er implementeret i et geografisk informationssystem (GIS).