Konsekvenserne af en fast Femer Bælt forbindelse for erhvervslivet på Fyn og i Syd- og Sønderjylland - Dagnæs, Lars; Madsen, Carsten Vædele (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1998)
Formålet er at belyse de mulige erhvervsmæssige konsekvenser af en fast forbindelse over Femer Bælt for Fyns, Ribe, Sønderjyllands og Vejle amter. Det overordnede formål er at belyse konsekvenserne af en fast forbindelse over Femer Bælt for · lokalisering af industri- og handelsvirksomheder · den regionale struktur af transporterhvervet. Sekundært er formålet at etablere og opstille et validt datamateriale til belysning af ovenstående, baseret på den tilgængelige erhvervs- og transportstatistik.