Markedskendskab - en forudsætning for restrukturering af jernbaneret inspirationsnotat: - et inspirationsnotat - Christensen, Peter; Fosgerau, Mogens (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1998)
Jernbanesektoren i hele Europa er under fortsat restrukturering i et forsøg på at vende den negative ud-vikling for sektoren. I den forbindelse anvendes en række forskellige redskaber. Disse redskaber er ikke de samme i Øst og Vesteuropa, selvom der kunne være muligheder for gensidig inspiration. Artiklen opsummerer en række områder, hvor der er forskelle i tilgangsvinkel og der forsøges givet et første bud på et område, hvor indsatsen i Østeuropa synes mere struktureret. Dette område er markedskendskab.