Banetrafikken på nye spor - om udenlandske erfaringer. - Krawack, Sisanne (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1998)
I mange europæiske lande omstrukturerer man jernbaneselskaber for at opnå større effektivitet og tilpasning til markedet. I projektet er indsamlet erfaringer fra denne proces i tre lande og erfaringer med at indføre konkurrence på banenettet, effektivisere og øge markedstilpasningen er vurderet. Erfaringerne fra udlandet sammenholdes med intentionerne i den ny jernbanelov i Danmark.