Kollektiv Trafikplan 1998 - Ege, Hans (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1998)
Kollektiv Trafikplan 1998 er ud arbejdet af Banestyrelsen , DSB og HT i løbet af det senste års tid. Den afløser Kolektiv Trafikplan 1993 og de mellemliggende tillæg til planen. Den fastlægger målsætningen og den ønskede udviklingsretning for den kollektive trafik i Hovedstadsregionen frem til år 2010. I paperet præsenteres de vigtigste målsætninger og handlinger frem mod år 2010.