Park-and-Ride, omfang og muligheder i Hovedstadsområdet - Larsen, Henrik; Thorst, Per (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1998)
Hvad er omfanget af park-and-ride i dag? Hvor stort er potentialet? Er der behov for at udbygge anlæg for park-and-ride? De spørgsmål blev en arbejdsgruppe bestående af HT, DSB, Roskilde Amt og Københavns Kommune bedt om at undersøge under arbejdet med Kollektiv Trafikplan 1998. Arbejdsgruppen havde Anders Nyvig A/S tilknyttet som konsulent. I dette paper præsenteres resultaterne af undersøgelsen, og der redegøres for HT´s strategi på området