Kollektive trafikterminaler - Gellert, Per; Jørgensen, Leif (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1998)
Indlægget indeholder en beskrivelse af behovet for forbedring af terminaler for kollektiv trafik med udgangspunkt i en række passagerundersøgelser, vurdering af adgangsveje, samt udarbejdelse af Masterplan for 33 teriminaler i HT-området udført for HT og DSB. Derefter omtales nødvendigheden af at sikre, at alle parter i sagen inddrages fra starten - også selvom der er interessemodsætninger. Processen omkring identifikation af behov for ændringer og udarbejdelse af løsningsmuligheder beskrives. Endeligt eksemplificeres dette med udgangspunkt i terminalerne på Nørrport og ved Hovedbanegården.