Udlicitering af bustrafik - Andersen, Jesper (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1998)
I projektet analyseres virkningerne af udliciteringerne af den kollektive bustrafik, som er foretaget i halvfemserne. Der analyseres på de direkte virkninger for samfundet herunder udviklingen i priserne for udførelse af kollektiv trafik og udviklingen i sammensætningen i busbestanden. Desuden analyseres de mere brancheinterne udviklingforhold, såsom strukturen i branchen, økonomien i virksomhederne, udviklingen på brugtmarkedet for busser og hvor kommer besparelserne fra.