Liberalisering af fjernbusser. - Duer, Henrik (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1998)
En analyse af, hvad øget anvendelse af ekspresbusser i den kollektive trafik i Danmark vil betyde. Transportrådet har indsamlet erfaringer fra Sverige, Norge og Storbritannien, og har bl.a. på baggrund af disse landes erfaringer, søgt at vurdere de konkurrencemæssige forhold mellem de forskellige kollektive transportformer, og de trafikale, økonomiske og miljø- og energimæssige effekter af et øget udbud af ekspresbusser.