Planlægning af transportkorridorer med GIS: Prioritering mellem miljø og anlægsomkostninger (CODE-TEN) - Kronbak, Jacob; Rehfeld, Claus; Leleur, Steen; Grevy, Bo (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1998)
Paperet beskriver brugen af geografiske informationssystemer (GIS) som et værktøj i forbindelse med planlægningen af transportkorridorer, men udgangspunktet i planlægningsværktøjet COPE. Paperet fokuserer på selve planlægningsprocessen. Som en illustration af værktøjets virkemåde er som case valgt anlæggelsen af en højhastighedsbane fra Ringsted til Rødby i forbindelse med den mulige Femer Bælt forbindelse.