Etablering af miljøzoner i Danmark - Hvid, Erling (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1998)
Trafikkens miljøpåvirkninger er størst i byerne. Dette taler for at indføre særlige restriktioner over for biltrafikken i byerne - i form af såkaldte miljøzoner. Projektet vurderer mulighederne og begrænsningerne for indførelse af miljøzoner i Danmark, og der foretages en overordnet effektvurdering.