Storebæltsforbindelsens brugere - Leonardsen, Øystein (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1998)
Med åbningen af Storebæltsforbindelsen for tog, blev Danmark en time mindre. Det kunne mærkes. Først og fremmest kom der et uventet stort trafikspring. Passagererne strømmede til toget i et omfang, det ikke er set før. DSB fik både flere passagerer, målt i antal solgte rejser, og i antal personer. Særligt erhvervssegmentet har taget toget til sig, da det er i dette segment, vi har set den største stigning.