Rejseplanlægger Danmark - Legarth, Christian Brøbech (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1998)
Den 13. juli 1998 blev en adressebaseret rejseplanlægger for HT-området frigivet på Internettet. Dermed blev startskuddet givet for Rejseplanlægger Danmark, som i løbet af kort tid vil give kunderne i den kollektive trafik mulighed for at planlægge kombinerede tog- og busrejser i hele Danmark. Dette paper præsenterer Rejseplanlægger Danmark, herunder perspektivet for bedre kundeservice i fremtiden.