Miljøstyring og godstransport, erfaringer og redskaber - Holm-Petersen, Mads (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1999)
I notatet beskrives de elektroniske værktøjer der er udviklet i tilknytning til håndbogen Miljøstyring og transport – Håndbog for små og mellemstore virk-somheder. Værktøjerne er en række skabeloner og regneark der hjælper miljø-arbejderne med at indsamle oplysninger om transporterne og afrapportere om resultaterne af miljøstyringen til ledelsen og medarbejderne i virksomheden.