Grundlaget for den overordnede prioritering i jernbanesektoren - fra teori til praksis - Zibrandtsen, Bastian (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1999)
Trafikministeriet er i gang med at forbedre beslutningsgrundlaget for den overordnede politiske styring af jernbaneområdet. Rammen er drifts- og samfundsøkonomisk, men mange andre forhold vil naturligvis også indgå i den endelige politiske beslutningstagning. I oplægget gives en redegørelse for arbejdet. Processen beskrives fra opstilling af mål og virkemidler frem til opstillingen af et grundlag for opstilling af den næste politiske flerårsaftale for jernbaneområdet.