Gode Tog til Alle: – planens elementer og visionen bag - Preisler, Jakob (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1999)
DSB lancerede i januar 1998 planen Gode Tog til Alle. Planen omhandler DSBs bud på en styrkelse af den kollektive trafik indenfor en periode på 4 år. Med udgangspunkt i en fremrykning af allerede planlagte reinvesteringer i nyt materiel, samt en række målrettede infrastrukturinvesteringer, kan der iværksættes en køreplan, hvor antallet af afgange hæves væsentligt, samtidig med at rejsetiderne reduceres. I dette paper beskrives planen Gode Tog til Alle – baggrunden for dens udarbejdelse, planens elementer og visionen for fremtidens jernbanetrafik.