Projekt Basisnet – Metode og resultater - Møller, Jes (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1999)
Projekt Basisnet identificerer relevante udbygningsmuligheder for den kollektive trafik i Storkøbenhavn – missing links, hvor betjeningen i dag er utilstrækkelig i forhold til brugerunderlaget. Udbygning med henholdsvis højklasset bus, sporvogn/letbane og metro undersøges og konsekvensvurderes. Projektet munder ud i 3 alternative forslag til udbygningsmuligheder, som kan etableres etapevis.