Korrespondancer belyst i et GIS-perspektiv - Rasmussen, Torsten; Thorsten, Hans Christian (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1999)
Ved anvendelse af GIS-teknologi er det muligt at visualisere store datamængder fra forskellige datakilder. Et eksempel herpå er korrespondanceapplikationen som er udviklet i et samarbejde mellem DSB og HT. Automatiske bustællinger, resultater fra østtællingen og Danmarks Statistiks oplysninger om bosatte og beskæftigede i trafikzoner anvendes til analyser af korrespondancebehov. Applikationen kan også anvendes til opfølgning af ændret betjening og på udviklingstendenser i øvrigt.