Rejsekort i Hovedstadsområdet - Holmgren, Hans (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1999)
Projekt Rejsekort er et fællesprojekt for Trafikselskaberne i Hovedstadsområdet (HT, DSB, Ørestadsselskabet og privatbanerne). Projektet er i fuld gang med at projektere et nyt elek-tronisk billetteringssystem baseret på et helt nyt takstsystem, nyt produktudbud til kunderne og den nyeste teknologi. Et af systemets hovedtanker er ” the seamless journey” , dvs. det skal blive lettere at være kunde og tilgængeligheden skal øges. Systemet påregnes at indgå i et kommende Landsdækkende system som pt. er til høring hos landets trafikselskaber og DSB.