Transport og Trafikforhold i Århus Amt - Faarup, Hans (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1999)
Århus Amt har gennemført en større transport- og trafikundersøgelse i regionen. Undersøgelsen har omfattet 7 delundersøgelser, der omfatter vejene, kollektiv persontransport, havne, færger, godstransport, miljøaspekter og brugerundersøgelser. I dette paper omtales en del af undersøgelsesresultaterne.