Prio- og SkyBus, evaluering - Led, Jens Christian (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1999)
HT har afprøvet avanceret IT-teknologi til at forbedre information til passagerer i busser og ved stoppesteder samt bussernes fremkommelighed. Forsøgene omfatter en tiendedel af den samlede busflåde i HT-området. De foreløbige erfaringer viser, at der er stor interesse plandt passagerer og chauffører for realtidsinformation og aktiv busprioritering. Erfaringerne afslører også, at der endnu ikke findes et færdigudviklet og afprøvet totalsystem eller software, der kan løse denne opgave med en rimelig grad af præcision og pålidelighed. I paperet præsenteres de overordnede problemstillinger og foreløbige erfaringer fra HTs forsøg.