Differentierede hastighedsgrænser: – forsøgsprojekter i Århus Amt - Jensen, Henning (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1999)
Århus Amt, Vej- og Trafikområdet har gennemført et pilotprojekt med lokale hastighedsgrænser i 5 mindre by- og lokalsamfund. Samtidig er Århus Amt, Veje og Trafik, indgået i et samarbejde med 8 mindre kommuner i amtet med henblik på at udarbejde planer for differentierede hastighedsgrænser i kommunerne – herunder gennemførelse af diverse pilotprojekter i hver enkelt kommune. I dette paper præsenteres resultaterne af pilotprojektet med lokale hastighedsgrænser i 5 mindre by- og lokalsamfund.