Har ” tid” værdien 0 i samfundsøkonomien? - Ege, Hans (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1999)
I samfundsøkonomiske beregninger indgår tid på en måde, der direkte strider mod andre overordnede politiske målsætninger. Dette modsætningsforhold betyder, at transportprojekter udfra traditionelle beregningsmetoder får tillagt værdier, som ikke afspejler, hvad samfundet ønsker at fremme. I paperet fremføres nogle argumenter for en revurdering af tid i samfundsøkonomien.