Anvendelse af GIS i HUR - GDB/SODA og Rejseplanen - Eriksen, Michael Dan (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2002)
I det følgende beskrives processer for etablering af geografiske data i HUR’s vedligeholdelsesapplikation ”SODA” og dannelse samt kontrol af køreplaner i den selvsamme applikation.Herefter gøres der kort rede for de tre faser køreplansdata er opdelt i, henholdsvis planlægnings-, produktions og opfølgningsfasen. Til sidst skitseres løsningsmodeller for 2 funktioner til håndtering af specielle geografiske data til brug i Rejseplanen på www.rejseplanen.dk.