Förenklad modell för efterfrågan på bussresor – möjligheter och begränsningar. - Johansson, Stina (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2002)
Abstract för Trafikdagarna vid Aalborg Universitet 26-27 augusti 2002.