Kollektiv transport på landet: - børn, unge og ældres perspektiv - Magelund, Lykke (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2002)
Opretholdelsen af offentlig transport i landområder er overvejende begrundet i sociale hensyn til de befolkningsgrupper der ikke har andre transportmuligheder. De primære målgrupper for den kollektive transport på landet defineres normalt som dem der ikke har alder eller helbred til at køre bil. I udredningen ”Kollektiv transport på landet – børn, unge og ældres perspektiv”(Transportrådets rapport nr. 02-03), beskrives hvordan den kollektive transport på landet lever op til de primære målgruppers behov. Dette paper er identisk med rapportens sammenfatning.