Bedre Terminaler i Hovedstadsområdet: - Organisering, finansiering og resultater - Haapanen, Brian; Kjeruld, Betina (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2002)
Formålet med det følgende er at synliggøre de erfaringer Trafikselskaberne har med terminal- projektet i Hovedstadsområdet. I paperet præsenteres organiseringen af arbejdet, den fælles finansieringsmodel og de resultater, der er opnået. Paperet afsluttes med en perspektivering, hvor Trafikselskaberne giver deres bud på fremtidens terminalprojekter.