Analyse af opgraderinger af HUR-lokalbaner: Opgradering af infrastruktur til nye kvalitetsscenarier - Lund, Lars; Kragerup, Jan (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2002)
Hovedstadens Udviklingsråd (HUR) er blevet ejer af lokalbanerne i det nord- og østsjællandske område. I den anledning har HUR udarbejdet en række kvalitetsscenarier for trafikken på disse baner under overskriften: Hurtigere og hyppigere tog. Projektet har koncentreret sig om: at udforme en samlet beskrivelse af de forven- tede, nødvendige ændringer i infrastrukturen udfra de af HUR opstillede kvalitetsscenarier, at etablere et investeringsoverslag for disse ændringer, at lave overordnede beskrivelser og overslag for de relevante tekniske alternativer.