Cykelvenlig infrastruktur – innovation og implementering - Andersen, Troels (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2002)
Odense er med støtte fra Trafikministeriet og Vejdirektoratet udpeget som national cykelby. Med en samlet projektøkonomi på 20 mio. kr. udarbejdes der en række nye tiltag til fremme af cykeltrafikken. Projektet omfatter såvel fysiske forbedringer, regelændringer og kampagnemæssige tiltag.