Nye veje! Et forslag til nye vejplanlægningsprincipper for de danske byområder - Hovgesen, Henrik Harder (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2002)
Del 1: Empiriske case studier fra Sverige, Nederlandene og Danmark