Veibygging og endret senterstruktur - Engebretsen, Øystein (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2002)
Innlegget er et sammendrag av TØI-rapport 513/2001 ”Senterstruktur og servicenæringenes lokaliseringsmønster – betydning av veibygging og økt mobilitet” som presenterer resultatene fra et prosjekt finansiert av Norges forskningsråd, programmet Regional utvikling (REGUT).