Den Gode Cykelstation - Kejser, Kirstoffer Birkebæk; Hoé-Svendsen, Niels; Trubbach, Knud (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2003)
Projektet "Den Gode Cykelstation" i DSB har til formål, at undersøge hvordan stationer kan gøres attraktive for cyklister, og hvorvidt dette kan resultere i et øget antal passagerer og en højere cyklistandel på stationerne. Projektet har udvalgt tre pilotprojekter, hvor der for øjeblikket arbejdes med løsningsforslag. De to af stationerne (Roskilde og Sydhavn) er endnu kun i idéfasen, mens projektet for Frederikssund Station er langt fremme og realiseringen er under overvejelse. Derudover arbejdes der med at afprøve et Firmacykelkoncept på Glostrup Station, som forhåbentlig kommer igang i løbet af efteråret 2003.